Kategorier
Bøger Underholdning

Twilight Danmark fører vejen frem!

Lav din egen hjemmeside her (add)

Twilight Danmark er Danmarks mest læste Twilight hjemmeside!

Den 15 juni 2011 sprang Twilight Danmark frem på side 1 på Google efter, at have lagt på side 2 i godt og vel 2 måneder. Dette er et resultat af hårdtarbejdende bloggere, som ønsker at deres fans skal læse de bedste Twilight nyheder på internettet.

Hvad sker der nu hos Twilight Danmark?

Da Twilight Danmark nu er på side 1 på Google, så kommer det til at betyde en del ting for hjemmesiden og de besøgende. Når man er på side 1 på søgeordet twilight, så betyder det at man kommer til at få mange flere besøgende. Om måneden i Danmark er der omkring 12.000 søgninger på søgeordet twilight og det betyder for hjemmesidens vedkommende, at nu kommer der masser af trafik! Siden lanceringen af Twilight Danmark den 20 januar 2011 har hjemmesiden haft over 16.000 besøg på godt og vel 5 måneder. Dette er imponerende tal og disse besøg er udelukkende fra artiklerne der er blevet skrevet omkring skuespillerne, twilight bøgerne osv.

Twilight Danmarks mål er nu at komme til tops og være nr 1 på side 1 hos Google! Dette vil ske ved, at skrive gode Twilight nyheder og artikler til verdens bedste fans. Derfor hvis man er en rigtig Twi’hard er det en must at hoppe ind på hjemmesiden og deltage i Danmarks største Twilight community.

Læst 7 gange

Skriv et svar