Kategorier
Hjem og fritid

Trimmer til hunde og et par råd

Lav din egen hjemmeside her (add)

Jeg synes, at det er godt at bruge en trimmer. Når man ser på trimmer til hundene, er det godt at overveje, hvilke typer tilbehør der skal med. Fx er det vigtigt med en god afstandskam i den rigtige størrelse. Afstandskammen er jo den “dims”, som sørger for, at du klipper / trimmer hunden i den helt rigtige længde. Med flere gode kamme, er det nemt at styre den præcise længde hver gang.

Se et par eksemplet på de gode trimmere med tilbehør: http://www.hundetips.dk/53_3440-hundetrimmer.html

I øvrigt bør man tænke på, at en hel del hunde er lidt eller meget bange for den summende lyd fra maskinen. Lad blot hunden vænne sig til lyden, ved at du tænder trimmeren med en passende afstand til vovsen. På denne måde skal den nok opdage, at der ikke er noget farligt ved en sådan maskine. Senere vil man med lethed kunne klippe hunden – med mindre man da foretrækker at bruge en god hundefrisør.

http://www.hundegaardtilsalg.dk/hundetrimmer-kob-salges-online.php

Når man køber en hundetrimmer online, er der minimum 14 dages fortrydelsesret. Desuden er udvalget og mulighederne for at finde tilbud langt større. Derfor er der gode grunde til at bruge en webshop, når man søger efter hundetrimmere.

Tak, fordi du læser med her på siden:)

Hundetrimmer bedst i test
At finde den bedste i test er ikke helt så enkelt, som man skulle tro. For tests af hundetrimmere varierer i resultaterne. Men du kan fx tjekke Amazon, hvor de løbende giver anmeldelser af produkter. Hvis du ikke kan finde en anmeldelse på den engelske side, så prøv den tyske.
 

Skriv et svar