Kategorier
Diverse

Transportkasse til hunde, min erfaring med en god butik…

Lav din egen hjemmeside her (add)

Det er ikke svært at finde den rigtige transportkasse til hundene, når blot man ender hos den rigtige leverandør. Altså én, der har et så bredt udvalg, at man ikke bare vælger det næstbedste, men det absolut bedste – altså lige det, som man havde i tankerne. Jeg fandt det rigtige hos Petdreams.dk (annonce):

Du får en butik, som…

  • Sender varen samme dag, som du bestiller (hvis du bestiller før kl. 14.00).
  • Har 30 dages returret.
  • Har telefonsupport.
  • Har gode anmeldelser på Trustpilot.dk

Se deres Transportkasser her

Det var et af de steder i mine søgninger, hvor der var størst udvalg. Og så er det dejligt brugervenligt, så man ikke “farer vildt” eller bliver træt af at kigge.

Det mest sikre til transport af hund i bil er transportbure.

Udlandet

Jeg har endnu ikke hørt om danskere, som har fået bøde for at lade hunden sidde løst på sædet. Men det sker i udlandet. I Sverige er der strenge krav, som siger, at hunden ikke må sidde løst i bilen. Det sikreste er at bruge et transportbur. Men seler er også godkendte. Det er dumt at få ferien ødelagt pga. sådan en forseelse.

Gør det selv transportkasse

Jeg har set nogle rigtige gode resultater, når folk laver deres transportkasse selv. Her kan man helt selv styre målene og materialerne. Det er billigere, hvis man sammenligner med priserne i butikkerne. Men ikke hvis man medregner den tid, som det tager at lave kassen.

Læst 2 gange

Skriv et svar