Tjenestemændenes forsikring

Der er tale om en lidt anderledes organisation. Hos Tjenestemændenes forsikring er det ikke alle, som kan blive medlem. Man kan blive medlem, hvis man er med i én af de faglige organisationer, som er tilknyttet Tjenestemændenes Forsikring – Se liste her. Du kan også blive medlem, hvis du er barn af én, som allerede er kunde hos dem. Hvis man fx er medlem af FOA – Fag og Arbejde Brønderslev eller FOA – Fag og Arbejde Esbjerg, Aalborg eller Århus, så kan man blive kunde hos dem. Det gælder også for 3F Post
HK Post og Kommunikation for nu at nævne nogle flere store.

Fordele og priser

Med den lidt lukkede kreds siger de, at de kan tilbyde lidt bedre forhold end andre. Deres administrationsomkostninger er lavere end hos andre, og tankegangen er, at man er stærkere, når man står sammen.

Selskabet hører i øvrigt under Tryg Forsikring. Der er således et stort bagland. De har ca. 85.000 kunder.

På deres hjemmeside kan du downloade gode priseksempler, som går det let at sammenligne med andre selskaber. Der er pt. et overskueligt eksempel, hvor det drejer sig om en ulykkesforsikring, børneulykkesforsikring og bilforsikringer. Længere nede er der også eksempler på hundeforsikringer, villaforsikringer og motorcykelforsikringer.

Vurderinger online

Hos Trustpilot.dk har de fået 3 stjerner ud af 5, hvilket ikke er så ringe, for på denne vurderingsside skriver folk mest, når de er utilfredse med noget. Du kan se vurderingen af Tjenestemændenes Forsikring på Trustpilot her. Der er flere udtalelser fra kunder, som har brugt deres ydelser. Noget af det, som de vinder mange point på, er deres service, som får mange fine adjektiver såsom ‘god’, ‘rolig’, ‘perfekt’ osv. Der er i øvrigt en enkel sammenligning med andre forsikringsselskaber på siden.

Skriv et svar