Tøj og smykker skal passe sammen.

Alt skal passe sammen, når man skaber en tøjstil. Farverne i tøjet skal passe sammen og sammen gå op i en højere enhed.

For at forbedre eller pifte sin tøjstil op kan lækkert hår og fede herresmykker komme med en stor hjælp. Smykker udtrykker en form for frihed og udadvendthed, som giver en som person et bedre image og førstehåndsindtryk. Det samme gælder ved ens hårstil. Hvis man hele tiden er med på moden og følger hvad der er på mode, kan man ikke gå galt i byen.

Jeg blev i går eftermiddags klippet hos min regelmæssige frisør i Kerteminde. Jeg var før dette altid blevet klippet på samme måde, og jeg følte at der denne gang skulle se noget nyt. Jeg har ofte fulgt med i en youtube-kanal der kaldes Slikhaar TV hvor der bliver vist forskellige hårstile og hvad der er på mode for tiden. Jeg fandt en rigtig fed tilbagelæggende hårstil, hvor jeg derefter besluttede at bringe et billede af dette med til min frisør, for nu ville jeg klippes sådan. Min frisør klippede og stylede og til sidst passede det rigtig godt sammen og lignede nu det på billedet som jeg bragte med.

Meget tilfreds vendte jeg derefter hjem og satte håret som jeg ville have det, og begyndte at finde noget fedt tøj og ikke mindst fede herresmykker til at passe med. Jeg fandt nogle fede herresmykker i træ og nogle enkelte i robust rustfrit stål.

http://www.f1-artikler.dk/georg-jensen-marguerit-smykker/

Der er lukket for kommentarer.