Kategorier
Hjem og fritid

Styr jeres SU-tudefjæs

Lav din egen hjemmeside her (add)

Vi er et af de få lande i verden, hvor uddannelse er gratis – og hvor man rent faktisk kan få penge for at være i uddannelse.

Hvordan kan det så være, at man igen og igen må høre klagesange fra SU-modtagere, som hævder, at de får alt for få penge.

Da jeg studerende (og nu skal jeg nok undlade at lyde som en gammel mand, jeg er kun 35), sluttede de sidste prøver ofte i slutningen af maj. Det første semester begyndte igen til september. Der er altså god mulighed for at tjene sine egne penge i denne periode. Det gælder i øvrigt også alle de andre uger (uge 42, vinterferie m.m.), hvor uddannelsessystemet af en eller anden grund ikke synes, at de behøver lave noget som alle andre.

For lav?

Nej SU’en er ikke for lav. Det er bare sådan, at nogle mennesker (ikke alle) har en alt for lav arbejdsmoral. Vi er blevet for vant til, at tingene bare kommer af sig selv.

Jeg vil derfor anbefale folk med SU-tudefjæs at se mere på andre lande, hvor man er taknemmelig, når man får lov til at arbejde et sted. Arbejde og tjene sine egne penge.

Læst 1 gange

Skriv et svar