Store bryster er ikke altid det bedste…

Store bryster er normalt ønskværdigt for kvinder. Men for nogle er det en stor gene at have store bryster. Faktisk tjener plastikkirurgerne ikke kun på at gøre bryster større, men også på at gøre dem mindre.

Nogle kvinder vælger i dag at betale sig fra det store bryst. Det skyldes ofte gener, lige fra ondt i ryggen til problemer ved sportspræstationer. Ifølge de fleste kirurger ønsker mange kvinder samtidigt at få foretaget løft af brystet eller lignende. Normalt vil der være et mindre synligt ar efter operationen.

Ifølge denne side om store bryster og reduktionen af dem udvikler nogle kvinder mammahypertrofi, meget store bryster, hvilket bliver en gene på flere områder. Fx kan BH-stropperne begynde at efterlade dybe furer i huden, hvilket kan føles ubehageligt. Det kan også give smerter i nakke og skuldre. En anden gene består i irriteret hud under brystet. Det hele kan ændres gennem reduktion af størrelsen gennem kosmetiske indgreb. På den nævnte hjemmeside (se link ovenfor) kan man få meget mere at vide om emnet.

Så de store er altså ikke altid de bedste.

 

Skriv et svar