Kategorier
Underholdning

Sjældne Facebook smileys (^^^)

Lav din egen hjemmeside her (add)

Nu er det måske bare mig, der mener, at de Facebook smileys, som jeg vil nævne nedenfor, er “sjældne”. Lad os bare sige… jeg havde ikke set dem før.

Fx er der en smiley, som på en eller anden hjemmeside blev omtalt som en “Facebook chat robot smiley”. Sådan ser den ud :|] (face mistakes)

Og så er der denne type (og nu kan jeg ligesom fornemme, at du (kære læser) måske nok har set den før: Facebook pacman smiley :v

Når man søger efter denne type på nettet, kan man også se det sjove ikon, som fremkommer ved brugen af den. Nu har jeg jo været nødt til at “slukke” for smiley funktionen i mit CMS system, som styrer dette websites indhold. Det laver nemlig normalt de rigtige smiley ikoner, når man skriver tegnene som ovenfor. Ja, CMS systemerne gør mange ting efterhånden. Men heldigvis er de lavet så brugervenlige og avancerede, at man nemt kan slå visse funktioner fra. Det gælder også ping back funktionen i CMS’et.

Og her er så en af de fedeste: Facebook chat angel smiley O:) Den vil jeg til at bruge noget mere, selv om jeg ikke chatter så meget, når jeg er på internettet. Min bredbåndsforbindelse bliver heller ikke brugt til download af film eller lignende, men egenlig mere til at styre indhold på hjemmesider.

Den her skal du prøve: Facebook shark smiley (^^^)

Eller prøv pingvinen: Facebook penguin smiley

Skriv et svar