Sådan får du en sjov pokeraften med vennerne

Det er rigtigt sjovt og hyggeligt at spille poker med vennerne. Her er nogle gode råd der kan hjælpe med at give dig den perfekte pokeraften.

  Vælg den rigtige dag.

Husk at vælge en aften hvor ingen skal op dagen efter. Derfor er fredag og lørdag absolut at foretrække, så i kan have sjov hele natten

Ring til vennerne.

Husk at invitere dine venner, det er ikke sjovt at spille poker alene? . Man kan næsten ikke blive for mange til poker, men helst mindst være fem venner for at gøre det rigtigt morsomt.

Vælg det rigtige spil

Et godt råd er, at spille små turneringer. Så ved folk på forhånd hvor meget de risikere at tabe, og de fleste har ikke lyst til at sidde og spille for store beløb mod deres venner.

 

Spillekort og chips

At få fat i nogle gode kort er værd at bruge tid på. De billige t går hurtigere i stykker, når man vipper dem med enden ned for at tjekke ens kort ud. De skal være af god kvalitet, men med gælder ikke for de pokerchips i skal bruge. At spille på et rigtigt pokerbord er selvfølgelig at fortrække, men ellers en grøn dug, eller et stykke grøn filt ganske fint.

Lær Reglerne.

Den mest populære afart af poker er helt sikker Texas Hold’em, og når man spiller sammen, er det vigtigt, at alle kender reglerne – dine venner skal gerne vinde hvad et raise er, og en flush slår en straight, før i begynder at spille om rigtige penge. Hvis i er i tvivl kan i købe en go pokerbog, eller kigge på en af de mange pokersider på nettet, f.eks. er playpokeronline.dk et rigtigt godt sted at bruge.

 

 Husk at skiftes til at deale kort.

Det er en god ide at lade give kort. Det er ikke sjovt at det altid er den samme der skal give hele tiden, og samtidigt er der ikke en der kan sidde og snyde hele tiden. Den første deltager der ryger ud af jeres turnering, kan måske  være ham der giver kort.

Tal pænt når i spiller kort

Tal pænt under kortspillet, og lad være med at svine hinanden for meget til, uanset hvordan pokerspillet går. Det skal være rigtigt sjovt og hyggeligt at spille sammen. Man må gerne drille hinanden lidt, men pas på tonen ikke bliver for grove.

Husk at tab og vind med samme sind

Det er ikke nemt, men uanset om du vinder eller taber når du spiller med vennerne, skal alle have en god aften.

Skriv et svar