Russiske kvinder gider ikke danske mænd. Dating.

For efterhånden lang tid siden kunne man på Avisen.dk læse en artikel, som viser, at russiske kvinder er blevet sværere at få fat på for danske mænd.

Det er der flere grunde til. Rusland er blevet rigere gennem tiden, og kvinderne er blevet mere selvstændige og kan i højere grad stille krav til, hvem de vil være sammen med.

Og påstandene er ikke bare grebet ud af den blå luft. Artiklen indeholder et kortere interview med en person fra ægteskabsbureauet Moscow Lady, der bl.a. forsøger at sammensætte russiske kvinder med danske mænd. Ifølge interviewet kan det helt tydeligt ses på tallene, at der sker mindre på området. Ifølge bureauet kommer de russiske kvinder ikke kun til bureauet af nød, men også fordi de kan være lidt “eventyrlystne”. Det er således ikke kun økonomisk elendighed, der for dem til at melde sig.

Russiske kvinder ændrer præferencer

Men bureauet klarer sig strålende. Det har ændret navn til Svetlana og formidler nu kontakter mellem russiske mænd og kvinder. Nogle af dem kan være karrierekvinder, som dårligt har tid til traditionel dating.

Se mere: http://avisen.dk/russiske-kvinder-gider-ikke-klamme-danske-maend_4206.aspx

Skriv et svar