Kategorier
Internet

Rejsekort.dk – ringeste web-programmering nogensinde!!

Lav din egen hjemmeside her (add)

Folkene bag Rejsekort.dk er nogle lallende amatører! De er bunden.

Efter at Rejsekort.dk har ændret deres hjemmeside, er der intet, som fungerer mere. Ved første test i dag kom jeg ind med mit sædvanlige brugernavn og kode, men under betalingen blev jeg pludseligt smidt ud af systemet.

Det er ikke særligt betryggende, at systemet går ned, lige efter jeg har indtastet mine kredit-kort-oplysninger.

Herefter kunne jeg ikke logge ind, selv om jeg brugte den samme kode og brugernavn som før.

Den slags problemer kan opstå. Og løsningen er, at man beder om at nulstille sin kode. MEN heller ikke dette virker for tåberne på Rejsekort.dk. Da jeg forsøgte, ventede jeg ca. 15 min. på mailen, men det hjalp ikke!

“Det er det ringeste, jeg nogensinde har oplevet på nettet”

For den side, som jeg skulle bruge til at oprette ny kode, fungerede heller ikke. Også her blev jeg smidt ud og kunne ikke oprette ny kode.

Den helt store skuffelse

Det værste ved min oplevelse var dog denne: Jeg forsøger at kontakte support og skal udfylde så mange informationer (hvoraf nogle er irrelevante), at jeg var ved at opgive. Men efter at have brugt lang tid på at komme igennem deres meget komplicerede formular, fik jeg den mest irriterende melding nogensinde. rejsekort-er-bunden

Ventetid på 14 dage?

Hvordan kan amatørerne på Rejsekort have en support, hvor man får svar efter 14 dage?? Det er simpelthen urimeligt! Det er jo helt tydeligt, at de bare vil af med folk, for hvem venter 14 dage på at få svar på noget så simpelt som log ind.

Der findes 13-årige amatør-programmører, som kan gøre dette bedre. Det er simpelthen ufatteligt, at de ikke kan finde ud af det.

Og bemærk, at der er tale om folk, som får penge for at lave den slags systemer. Tag jer da sammen! Nu! Find jer et andet arbejde!

PÅ TRUSTPILOT står de lige nu til 1,1 point i gennemsnit på en skala fra 1 – 5 (ud fra næsten 800 anmeldelser). Men hvorfor gør de ikke noget? De har fået kritik i lang tid nu, men der sker ikke noget. De svarer ikke engang på de kritiske anmeldelser på Trustpilot??

Er det okay, at de bare sidder og griner, mens vi spilder vores tid på amatør-programmering, der ikke virker?

Emner: Ting, der ikke virker, rejsekort.dk virker ikke

Skriv et svar