Plastik kirugi skal være sidste udvej til et vægttab

Vægttab kirurgi er ikke en kur mod fedme. Infact du kun har et par år til at nyde de eneste fordele ved vægttab kirurgi.

Permanent vægttab er ikke sikret gennem vægttab kirurgi; det er snarere en ændring i livsstil. Naturligvis vægttab kirurgi udgør ikke en livsstil ændring.

Typer af vægttab kirurgi:

Der er grundlæggende tre typer af vægttab kirurgi procedurer;

(I) Restriktiv vægttab kirurgi (ii) Mal-absorberende vægttab kirurgi (iii) Restriktiv og mal-absorberende (Kombineret) vægttab kirurgi.
Restriktive vægttab kirurgi er procedurer, der reducerer størrelsen af ​​maven, således at du er tvunget til at spise mindre ved at begrænse mængden af ​​mad, du mave kan holde på et tidspunkt deraf udtrykket restriktive kirurgi. Dette sker som regel på to måder, enten ved hjælp af hæfteklammer eller ved hjælp af et band.

Begge procedurer reducere størrelsen af ​​den effektive maven ved at skabe en lille pose ud af de vigtigste maven ved hjælp af enten bånd eller hæfteklammer.

Mal-absorberende vægttab kirurgi på den anden side donot grænse fødeindtagelse. Det hæmmer absorptionen af ​​kalorier. De fremgangsmåder involverer at eliminere en væsentlig længde af tyndtarmen i at komme i kontakt med den fordøjede fødevarer.

Logikken bag mal-absorberende indgreb er, at selvom man kan spise en masse kalorier, er færre kalorier optages i blodet på grund af en markant kortere tyndtarmen, stedet for næringsstoffer og kalorieindhold absorption.

Kombinerede vægttab indgreb er en hybrid af de to andre procedurer. Det er blevet mere almindeligt som det viser sig at være mere effektivt at begrænse både indtag og absorption kalorieindhold.

Ifølge American Society of Bariatric Surgery, omkring 170.000 mennesker i 2005 havde vægttab kirurgi. De fleste af disse procedurer var kuppel på voksne 65 år gamle og yngre, der var blevet immobiliseret af deres vejer og relaterede medicinske tilstande.

Vægttab Kirurgiske indgreb er en ekstrem støttestruktur:

Det er vigtigt, at vægttab kirurgi er forstået. De er ikke en kur mod fedme de sandsynligvis aldrig vil blive. Den eneste kendte kur mod fedme er en ændring i livsstil til en sund kost og øget fysisk aktivitet.

Som så passende foreslået af kirurg Harvey Sugerman professor emeritus i Virginia Commonwealth University og en tidligere formand for American Society of Bariatric Surgery, vægttab kirurgi “er et værktøj”. Ja det er en ekstrem værktøjet kun i ekstreme tilfælde.

Blandt de top 4 grunde, du undlader i at tabe vægt er mangel på vægttab støttestrukturer. Vægttab kirurgi er støttestrukturer. Vægttab støttestrukturer er fysiske midler, der er designet til at hjælpe din fysiologi samt psykologi i forfølgelsen at tabe sig sundt og sikkert.
Blandt de egenskaber, som vægttab kirurgi udstiller støtte nævnes, at vægttab kirurgi jump stjerner vægttab.

Dette er en lignende egenskab, du finder i en flydende diæt eller en appetit undertrykke vægttab pille. Begge kan bruges under et vågent øje for at hjælpe med at tabe sig. Tilsvarende vægttab indgreb skal håndteres som vægttab støttestruktur. De er ikke en kur.

Skriv et svar