Kategorier
Biler

Meget Billigere bilforsikring til unge med en boks i bilen

Lav din egen hjemmeside her (add)

De unge har ikke let ved det. Altså det der med billige bilforsikringer. De må se i øjnene, at forsikringer er dyrere for de unge. Ganske enkelt fordi forsikringsselskaberne løber end større risiko, når de sælger til nye billister.

Men der er en rigtig god løsning til dig, som kører fornuftigt – og har tænkt dig at blive ved med det. En løsning, som gør, at du kan spare fra 25 % på forsikringen.

Løsningen på problemet med billig bilforsikring til unge hedder “køreboks i bilen”. Med den har du en aftale om at køre ordentligt, for nu at sige det så kort, som det kan siges.

Boksen sladrer om din fart

Og har du et problem med det, så skal du hellere vælge… øhh fravælge boksen. Men det er altså slet ikke så tosset endda. For aftalen går i de fleste tilfælde ud på, at hvis du har kørt galt, så tillader forsikringsselskabet sig lige at tjekke, om du overholdt fartbegrænsningen. Og gjorde du det, ja, så får det dækket på normal vis. Man kørte du for stærkt, bliver det en anden historie. Tjek lige de forskellige forsikringsudbydere, så du ved præcist, hvad aftalen går ud på.

Du sparer, ikke kun på forsikringen

Mange mennesker har haft glæde af denne løsning, fordi den er billigere, og for nogle også fordi, den får dem til at køre efter reglerne, hvilket jo er smart af flere indlysende grunde: Du risikerer ikke at få fartbøde eller klip i kørekortet, du har mindre risiko for at køre galt og blive involveret i alvorlige ulykker, og så vil det jo også være brændstofsbesparende.

Det er jo egentlig heller ikke helt for for forsikringsselskaberne med den traditionelle model. Altså den, hvor man kan køre alt for stærkt, køre galt, og herefter hæve penge hos selskabet, hvis man bare siger: “Nej, jeg kørte faktisk efter reglerne”. I den slags tilfælde har selskabet ikke ret gode muligheder for at tjekke, hvad der rigtigt.

Der er masser af god info om emnet. Fx kan man læse om de billige forsikringer hos FDM. De skriver bl.a. meget andet, at boksen er blevet meget billigere at få installeret. I skrivende stund skulle den være ændret fra 5000 kr. til 1000 kr. Og ved at se på forskellige udbydere af forsikringerne kan vi se, at der ofte er tale om en besparelse på 25 %. Det kan altså godt gå hen og blive billigt, selv om der er tale om en sikring for unge. I linket kan du også se et regneeksempel, der viser, hvor meget selskabet (i dette tilfælde ALKA) vil have, hvis du har kørt for stærkt.

Og så vidt jeg kan se i de forskellige løsninger med boks, ja så blander de sig faktisk ikke i, om du kører for stærkt, altså kun hvis du kører galt.

Ordforklaringer

En Brian-boks – En køreboks, som afslører din fart i forbindelse med færdselsuheld.
[rssinpage rssfeed=’http://www.fdm.dk/rssfeeds/2′ rssdescriptionlength=’10’]
også om rejseforsikring

Skriv et svar