Kategorier
Teknologi

Langsom computer – gode råd – Gør min pc hurtigere

Lav din egen hjemmeside her (add)

Er der noget mere irriterende end en langsom computer? Heldigvis findes der mange gode råd, som kan hjælpe dig med at gøre din pc hurtigere.

Et af dem går ud på at installere et program, som automatisk sørger for at gøre computeren hurtigere. Det gælder fx programmet Advanced SystemCare Free, der – som navnet allerede antyder – er helt gratis at hente. Ved at fjerne junkfiles og meget andet virker det fortrinligt, hvad der også har givet positive vurderinger rundt omkring på nettet.

En langsom computer spilder ens tid og gør en irriteret og umotiveret. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved det. Der findes rigtig mange gode råd på nettet. Det er blot at søge på Google – og så vælter det ud med gode råd. Når man skriver “gør min pc…” i søgefeltet, foreslår Google søgningen “gør min pc hurtigere gratis“. Denne søgning resulterer også i nogle gode sider, som kan hjælpe dig på vej til en bedre pc.

Man kan også vælge at defragmentere harddisken. Og så er der de helt indlysende råd såsom at købe en ny pc eller at slette alt indholdet og geninstallere Windows. I nogle tilfælde handler det jo også om, at computeren har fået virus, som begrænser arbejdsevnen på maskinen. Dette kan i øvrigt sagtens ske, uden at man er klar over det, idet virus ikke altid er så tydeligt at mærke på pc’en.

Du kan se masser af lignende tips på Computeraben.dk

Skriv et svar