Kategorier
Hjem og fritid

Lækre kradsetræer til katte

Lav din egen hjemmeside her (add)

Man kan købe masser af dem online i dyrebutikkerne. De gode kradsetræer til katte. Jeg havde længe haft det problem, at missen blev ved med at ødelægge mit tapet. Og nu er det jo ikke ligesom med hunde, hvor man bare kan lære dyrene at lade være med det. Derfor købte jeg et godt kradsetræ online, hvor man kan vælge stort set alle typer. Egentlig overvejede jeg bare at lave det selv, det er meget nemt. Det kræver blot lidt gulvtæppe omkring et par rør osv. Men da jeg så, hvor flotte de var i butikkerne, tænke jeg, at jeg nok – på lang sigt – ville få mere ud af at spendere lidt på denne dyreartikel. Nu har det faktisk hjulpet meget. Jeg har købt en type med en bold, der hænger i en snor. På denne måde kan katten bruge det til flere ting. Så kort fortalt: Det kan klart anbefales med et kradsetræ til kattene. Det skal dog indrømmes, at sådan en vild hankat godt kan få det slidt rimeligt godt igennem efter nogle måneder. Men det viser jo bare, hvor stort behovet er for at få et godt træ i stuen. Det er, som om kattene ikke helt trives, hvis de ikke får lov at bruge deres kløer til de ting, som de nu engang er skabt til.

Skriv et svar