Kategorier
Korrekturlæsning - Artikler om korrektur

Korrekturlæsning priser – Hvad koster korrekturlæsning?

Lav din egen hjemmeside her (add)

Priserne på korrekturlæsning varierer meget. Jeg har set priser så langt nede som 30 kr. pr. side, men normalt er prisen noget højere, fx 40 – 50 pr. side. Der er forskelle på, hvordan korrekturlæsere fastsætter prisen. Nogle foretrækker at tilbyde en fast pris pr. side eller pr. ord. Andre har en fast timepris. Jeg foretrækker dog en lidt anden model: Kunden får et tilbud på baggrund af et par læste sider. På denne måde bliver det til billig korrekturlæsning, hvis der ikke er ret mange fejl. Omvendt vil det blive dyrt, hvis der er mange fejl. I nogle tilfælde kan teksterne være så dårlige, at man er nødt til at kontakte skribenten for at spørge, hvad han mener med sætningerne. I dette tilfælde bliver det meget tidskrævende og derfor meget dyrere.

Korrekturlæsning af hjemmeside

Rene tekster på webshops kan have betydning for din konverteringsoptimering. Et godt førstehåndsindtryk giver gladere kunder.
Når man skal rette teksten på en hjemmeside, er der flere muligheder. Du kan give korrektøren koden til hjemmesidens CMS, korrekturen kan således foregå direkte i back end. Du kan også bede korrektøren gå ind på siden og herefter notere i et Word-dokument, hvilke fejl der er. Dette tager lidt længere tid, og normalt er det ikke nødvendigt med funktionen “Registrér ændringer”, hvis blot tekstredigeringen indeholder nogle kommentarer ved de ændringer, som måske kan have medført en betydningsændring.

www.marcusjanby.dk/

Skriv et svar