Kategorier
Hjem og fritid

Hvordan lærer man bedst?

Lav din egen hjemmeside her (add)

Du kan lære meget mere, end du tror. Og det er nemmere, end du tror. Det kræver bare, at du lærer på den rigtige måde.

Når du skal lære noget, skal du vide, at du har en særlig måde at lære tingene på. Måske har du svært ved at forstå grundbogen. Måske har du svært ved at forstå læreren. Men uanset hvad, så findes der en læringsmetode, som passer til dig. Du skal bare finde den. Måske har du behov for at være mere aktiv. Eller måske skal du kunne se tingene for dig, før det bliver forståeligt.

Når du skal lære noget, skal du vide, hvad du kan i forvejen. Når du ved dét, skal du arbejde dig opad fra det trin, som du er på. Herefter skal du hele tiden udfordre dig selv til at gå et lille trin højere op. Det er her, det går galt i skolen, for læreren underviser ofte på ét niveau og forsøger at lære alle det samme. Den går ikke, for vi er alle forskellige. Lad vær med at tro, at du er dum, fordi du ikke forstår læreren. Det er ham/hende, der ikke forstår dig!

Når du skal lære noget svært, er det bedst at “træne” i små bidder, fx ca. 45 min. ad gangen, derefter holder du pause på ca. 10 min. Og jeg mener Pause, dvs. gå en tur, gør noget sjovt.

Skriv et svar