Kategorier
Internet

Hvad er Google Adsense

Lav din egen hjemmeside her (add)

Det er ganske enkelt de reklamer, som du ser på denne side fx. Google Adsense er Googles reklamenetværk. Det fungerer således, at folk, som har en hjemmeside, kan indsætte en kode, som giver reklamer på siden.

Og hvorfor så gøre det, egentlig?

Fordi den, som ejer siden, tjener på at have dem der. Det er en aftale mellem Google og ejeren.

Nogle meget succesfulde webstedsejere kan faktisk leve af det. Fx blev amerikaneren Jeremy Shoemaker kendt for at score kassen på AdSense. Faktisk har han på visse måneder tjent over 100.000 dollar, altså på én måned. Dette er dog et helt usædvanligt eksempel på, hvad nogle mennesker får ud af affiliate, som det hedder i fagsproget. Shoemaker anbefaler folk, som måske kunne være interesseret i at lave en lignende succes, at skrive om noget, som de interesserer sig for. Fordi læseren af bloggen – eller hvad det nu er – vil kunne mærke denne interesse.

Er det svært at komme i gang?

Hvis man kan lave en hjemmeside, fx i simpel html, så er det meget let! Man gør følgende:

1) Opretter en AdSense konto hos Google (søg blot på AdSense).

2) Henter koder og indsætter dem på sin side, ligesom man indsætter alle mulige andre koder. Det er helt enkelt.

3) Logger ind på sin konto nu og da for at se, om der er nogen indtjening.

For mange mennesker kan det i sagens natur være meget tilfredsstillende at se, at der rent faktisk går penge ind. Overførslen kan foregå digitalt fra Google.

Hvis du skal i gang med at lave en hjemmside, så skal du have et webhotel. Se denne guide: www.det-bedste-danske-online.dk/billigste-webhotel-men-hvad-ma-man-sa/

Skriv et svar