Kategorier
Biler

Hundegitter til bilen

Lav din egen hjemmeside her (add)

Man kan købe et Originalt hundegitter til Peugeot 308 sw. Men det er – efter min mening – nogle høje priser de kører med. Som du kan se på prislisten i linket, så koster det 1845 kroner med moms og montering. Det kan godt være, at monteringen er lige så dyr som gitteret. Men uanset hvad så foretrækker jeg enten at købe et hundebur (så kan jeg få lidt “ren plads” i bagagerummet) – eller også laver jeg mit gitter selv. Man kan sagtens montere et hjemmelavet gitter, fx ved at købe nogle tynde lægter, sætte hårdt metalhegn på.

gitter peugeot
Nu har jeg haft gitteret i to år med to hunde, og det fungerer stadig optimalt. Indrømmet, pladsen i bagagerummet (som i øvrigt er omfattende) kan nu kun bruges til hundene, for der kommer simpelt hen for meget snavs og hundehår derinde. Hvis man havde et bur, ville man kunne holde de meget renere. Men hvad, jeg skal ikke bruge det til så meget andet i det daglige. Når jeg er på jagt med hundene, kan jeg godt have noget af mit jagtudstyr derinde. Det sker der ikke noget ved, så længe der er tale om voksne, fornuftige hunde, som ikke længere bidder ting i stykker.

Nogle foretrækker at kigge på diverse hundeartikler, når de skal have en godt løsning til transport i bilen. Det er da også en tidsbesparende løsning, og når du handler online, kan du få lige præcis de mål, som du ønsker. Meget af det er samlet her på den gode side Hundegårde til salg.dk. Det er en slags spændende online reklamekatalog, hvor der er samlet bure (transport bure) fra forskellige butikker. Anbefaler. Besøg siden. :)

Hvis du hellere vil bruge et transportbur, kan du søge efter emnet her på siden. Brug søgefunktionen her på siden.

Skriv et svar