Kategorier
Internet Underholdning

Facebook Smileys på Chatten – God liste med Smileys… Ja!

Lav din egen hjemmeside her (add)

Man kan nogle gange blive i tvivl: Hvordan er det nu, man laver beste smileys på Facebook (humørikoner). Der findes rigtig mange smileys, og man kan jo ikke huske dem alle sammen.

Så her kommer en liste med de bedste Facebook Smileys.

Tak fordi du bruger F1-artikler.dk!:

Først det velkendte smil, som alle vistnok kender i forvejen:
Glad/Smil:
:) eller :-)

Du kan også lave glade øjne:
^_^

Fod i munden – blandt de sjældne typer
[[329136443797456]]

Kys:
[[329136640464103]]

Mail:
[[329136700464097]]

Homer Simpson:
[[53604212520]]

Leende øjne:
>:o

Og det såkaldte kattesmil (kattesmiley) er også en god Facebook smiley:
:3

Eller er du lidt sur, så brug denne:
>:-(

Ked af det?:
:( eller :-(

Ikke bare glad, men meget mere glad:
:D eller :-D

Med det blinkende øje:
;) eller ;-)

Vil du vise, at du ligefrem græder (grædesmiley):
:’(

Chokeret over noget:
:o eller :-o

Solbrille smileyen er rigtig fed:
8) eller 8-)

Sjov:
O.o

Hvis man synes, at noget egentlig ikke er særlig sjovt, er det denne, men skal bruge:
:/ eller :\

Djævlesmiley:
3:)

Tungen ud:
:p or :-p

Englen:
O:)

Nolge er begyndt at bruge denne, som nogle steder kaldes for “shark smiley”:
(^^^)

Kys den, du chatter med ved at bruge en kyssende smiley, som denne:
:-* eller :*

Kærlighed:
Love emote: <3

www.facebook.dk

Brug Facebook smiley

De gode smil er gode at bruge i chatten. Især når man er ved at skrive noget, som ikke skal tages alvorligt. Eller når man har på fornemmelsen, at modtageren måske tror, at man er sur. Den gode smiley på chatten er slet ikke så uundværlig i den slags situationer. De fleste har vel fx prøvet at skrive noget på internettet eller mobiltelefonen, som skulle opfattes ironisk – men altså ikke lige blev det, fordi der manglede en smiley til at vise den rigtige betydning. I Danmark bruger vi som bekendt meget ironi. Så spørg dig selv: Hvordan laver man smileys på Facebook ?

Ja, de er jo efterhånden blevet anvendt så meget, at man næsten kan tro, at en afsender er sur, hvis der på mobiltelefonen eller Facebook kommer en besked uden en eller anden smiley.

Troll Face på fjæset

Du kan lave et trolde-fjæs på chat i Face. Du behøver blot at google “facebook trollface code”, så kommer der en hel del. Man er nødt til at copy/paste, for troll smileyen fylder en del, men den er super fed og kan helt sikkert overraske dem, som du chatter med.

Sjældne smileys og tegn

Jo sjældnere de er, jo sjovere. Nogle af dem, som jeg har listet ovenfor er klart sjældne koder. Mens andre er meget kendte. De er alle gode til at vise din status på fjæset. På nettet er der masser af eksempler, også ikoner med dyr, personer, jokes osv. Se mere om de sjældnere typer her. Det er dog kun et lille uddrag af de mange sjove koder og tegn til smil, som du kan bruge til dine Facebook venner. Nogle gange går der nærmest konkurrence i, hvem der kan flest af koderne.

Pacman smileyen

:v – laver et billede (ikon) af Pacman

Party on

[[329136817130752]]

Pingvin

<(“) - pingvin-koden er rigtig fed, og så ser man den ikke så tit her i 2013.

High five

[[329136593797441]]

Kaffe

[[329136127130821]]
Når du laver de mere usædvanlige typer, vil de venner, som du chatter med, sikker spørge, hvilke koder du bruger i chatfeltet. Det kan jo så være lidt svært at forklare, for koden omdannes jo netop til ikon. www.facebook.dk

Sider:

http://da.wikipedia.org/wiki/Smiley
http://da-dk.facebook.com/
Vilde bommerter på fjæset – sjov:)

Mangler der noget her. Læg en besked med en kommentar eller et par ekstra smileys til denne liste med humørikoner til Facebook. Tak, fordi du bruger siden:)

OBS: Husk lige, at du ikke kan bruge koderne til almindelige updates på Face eller i din profil. De er kun til chatten.

Ha’ en fantastisk dag!

[rssinpage rssfeed=’http://da-dk.facebook.com/feeds/page.php?id=151147001565279&format=atom10′ rssdescriptionlength=’10’]

www.facebook.dk, Danmark, Login på Facebook Danmark her

fede-face-smileys

Fødselsdag

Er der noget værre end at glemme at skrive tillykke til én, som har fødselsdag? Når du ønsker tillykke på Fjæset, kan du lave en kode, der viser en stor, flot lagkage med lys i. Det er da vist nemmere, hvis jeg lige henviser til siden med Facebook fødselsdags smiley. Sådan. På siden er der flere forskellige typer fødselsdagskoder til chatten. Fødselaren vil kunne lide det. Det er en hilsen, som de sent vil glemme. Og spørger de, hvor du finder alle de fede koder, så er svar jo F1-artikler.dk Hvor ellers. Vi har også artikler om alt mulig andet gejl, se dig omkring – det koster ikke penge.

Emoticons?

Ja, det hedder det altså, hvis du bruger smileykoder, som på en eller anden måde vækker nogle følelser. Og tjaa, så er de vel alle emoticons? Man kan vel sige, at det er de koder, der især vækker følelser i forhold til så mange andre på listen.

Wikipedia, Youtube, Gmail, Yahoo osv.

Ikonerne fra Wiki, Youtube og de andre, fx Twitter får du frem ved blot at skrive navnet på tjenesten, fx sådan her: [[gmail]] eller [[wikipedia]]. Så forandres koden til symbolet eller logoet fra den pågælgende tjeneste. Man kan fx bruge det, hvis man chatter, og nogen spørger, hvor man kan finde svar på et eller andet. Send dem et Wikipedia-logo som svar. Eller hvis de spørger, hvor det er bedst at oprette en mail-konto, svar med et Google-symbol.

Links, hvis du vil se mere

Mere om “hvordan laver man smileys på Facebook?”: Facebooks egen side om smileyer. Her kan du bl.a. downloade en liste med fede koder til chat.

Læst 3 gange

Skriv et svar