Kategorier
Hjem og fritid

Hunderacer, der slet ikke fælder??

Lav din egen hjemmeside her (add)

Man kommer til at lede længe, hvis man leder efter en hunderacer, der slet ikke fælder.

Men man kan godt finde nogle racer, som kun fælder i begrænset omfang.

I øvrigt oplever mange hundeejere, at det kan være lettere at have en langhåret hund end en korthåret.

Ganske vist fælder de, og man kan se hårene rundt omkring. Men det er lettere at gøre rent efter dem, for hårene er til at få fat på, hvorimod hår fra korthårede racer kan være sværere at have med at gøre, fordi de sætter sig længere nede i sofaen og andre steder.

De er svære at få øje på. Og nogle siger, at de “stikker” indimellem. Det kan ligefrem gøre ondt at træde på et tykt hår, hvis det ligger på en bestemt måde.

Nogle eksempler på hunde, som ikke fælder så meget som andre er:

Yorkshire Terrier
Bichon Frise
Shih Tzu
Maltese
Bichon Frise

Læs mere på Hundetips.dk hunderacer liste.

Tips, når hunden fælder…

Jeg har altid haft gode erfaringer med at børste hunden – ude i haven! På den måde får man ikke alt det pels ind i huset. Man kan også gøre det, når man alligevel er ude at lufte hund. Børstningen og pelsplejen betyder rigtig meget. Når du børster hunden jævnligt, får du også den fordel, at du bedre kan holde øje med diverse former for utøj. Fx lopper og flåter. Man ser også eventuelle sår på hunden. Det sidste er meget vigtigt. Hvis din hund først har fået et sår, er det vigtigt at få det i behandling. Hvis der går betændelse i det, kan det blive meget dyrt, og endnu værre: Meget ubehageligt for din hund.

Læst 2 gange

Skriv et svar