Deles i om USB modem i lejligheden

Det er efterhånden meget gammeldags at deles om et fælles USB modem, så i hver i sær kan komme på nettet. En meget smartere løsning er, at i får en hver, da priserne på en ekstra er meget lave og kan gøres for bare 400 kr. En anden løsning er, at købe jer en 3g router og deles om den og køre internet via den. Det gør det også nemmere, hvis i fx har X-Box og smart TV der skal køre på nettet, for så kan det hele bruges via jeres 3g router. For i dag er de hastigheder man kan bruge via 3g nettet ret gode og dækningen er mange steder mere end i top.

Bliver stadig bedre

3g dækningen udbygges stadig og flere steder lukkes der mobilhuller, så man kan bruge internet på sin smartphone nærmest lige meget hvor du befinder dig i Danmark. Derfor kunne en 3g router være oplagt til, at have i sommerhuset. For selv om man i dag tager i sommerhus, så vil man ikke undvære internettet og derfor installere man i stigende grad internet i sommerhuse. Her er løsningen med 3g router den mest oplagte og nemmeste måde, at gøre det på og nok også den billigste.

Mere oplagt med flere 3g router

Sejler du meget rundt om sommeren i din sejlbåd og overnatter i forskellige havne i Danmark? Har du så tænkt på, at her ville en 3g router også være meget behjælpelig? For så sikre du, at mens du er i havn, kan du tjekke mail, Facebook og snakke over Skype og en masse andre ting, man er vant til at gøre det hjemme. For køber du 3g router kan du i din båd, have internet som du var hjemme og der vil nærmest ingen forskel være, ud over at du sidder i din sejlbåd og bruger internettet og ikke sidder der hjemme og bruger det. Hastigheden vil næsten også være den samme og dækningen på 3g er så god i dag, at du kan fange signal hvid du sejler tæt på kysten og overnatter i forskellige lystbådehavne.

Skriv et svar