Kategorier
Teknologi

Dedikeret hosting service – Hvad er det?

Lav din egen hjemmeside her (add)

At have en dedikeret hosting betyder, at man lejer en hel server, som man kan kontrollere, uanset geografisk placering. Denne server bliver altså ikke delt med andre, som det er tilfældet i andre services.

Når virksomheder og organisationer vælger denne løsning, er det, fordi det giver høj sikkerhed, bedre præstation og stabilitet.

Det ligger tæt på begrebet ‘managed server’. Men sidstnævnte adskiller sig normalt ved at have mere service og support. Man kan derfor sige, at managed server passer bedre til de organisationer, hvor der ikke forefindes en it-chef med en høj grad af teknisk viden.

Backup, remote

Gennem tiden har organisationer og virksomheder oplevet det frygtelige: At data går tabt. Derfor er backup af systemet et centralt emne for mange organisationer. Der sættes naturligvis stor pris på, at data ikke går tabt. I server management-løsningen vil service med backup være normalt. I dag forventer mange, at man kan ringe til sin hosting-udbyder og bede om fuld backup, hvis noget går galt. Nogle gange kan man vælge et tidspunkt, som systemet skal gendanne til.

Læs også om HVAC og Virtuel hosting.

Danske firmaer:
ActiveWebs
Redhost

Nolge vælger også at finde servere i udlandet i stedet. Nogle mener, at konkurrencen ikke er nær så stor i Danmark, hvorfor udenlandske priser kan være lavere.

Kvaliteten kan måles ud fra flere parametre: Pålidelighed, stabilitet, sikkerhed, service osv.

Om billige webhoteller: www.det-bedste-danske-online.dk/billigste-webhotel-men-hvad-ma-man-sa/

Læst 2 gange

Skriv et svar