Kategorier
Rejser

Billund lufthavn har gjort det igen! Nyhed

Lav din egen hjemmeside her (add)

Hos Billund lufthavn har de gjort noget helt nyt, som jeg synes, at alle lufthavne burde gøre. De har simpelthen sørget for, at vi aldrig komme til at mangle en god forbindelse til internettet, når vi står og venter på en flyver eller på vores bagage. Sidste gang jeg var i lufthavnen (det var så ikke lige Billund lufthavnen) stod jeg netop og tænkte over, hvorfor man ikke bare kan komme på nettet helt gratis. Jeg havde nogle gode afbudsbilletter og stod spændt og ventede. Men alligevel kunne jeg godt bruge noget, som kunne fylde tiden ud. Jeg mener, folk står jo og venter hele tiden. Det meste oplagte ville være at bruge tiden på nettet, eftersom der ikke er så meget andet at lave ud over at se på butikker med guldsmykker osv.

For at få det til at virke skal man oprette sig som bruger hos virksomheden The Cloud. Herefter fungerer det.

Lysten til at være på nettet er jo ikke ligefrem blevet mindre, nu hvor folk går rundt med smartphones eller arbejder med Excel på deres bærbare pc.

 

Læst 3 gange

Skriv et svar