Kategorier
Rejser

Billige hoteller i Rom – tæt ved Termini hovedbanegård

Lav din egen hjemmeside her (add)

Når man går rundt i Rom, fx rundt omkring Termini hovedbanegård, kan man godt blive lidt overrasket over, hvor mange billige hoteller der er i Rom. Efter at have prøvet nogle af dem (også i andre byer, fx i forbindelse med en billig pakkerejse til Paris) må jeg konstatere, at de tostjernede hoteller i Rom kun lige kan gå an. Man skal jo have noget rart at komme til efter turen ude fra lufthavnen.

Ofte får man en meget beskeden morgenmad, ja nu skal det lige siges, at morgenmad i Italien egenlig aldrig er særlig overdådig, men alligevel… Når kaffen er lunken og blot lavet af pulver og vand, og når brødet er så tørt, at man nærmest opgaver at spise det efter 10 sekunder, så er der ikke meget ved det mere. På et meget billigt hotel i Rom kan man også opleve, at der kun er varmt vand i et halvt minut, når man skal i bad, hvorefter man må klare sig med det kolde, eller måske vente lidt og satse på, at der kommer varmt vand igen.

Vælg ikke de billigste hoteller i Rom

I henseende til billige hoteller i Italien vil jeg anbefale, at man i hvert fald ikke vælger noget mindre end de tostjernede hoteller, for selv de kan være meget sparsomme med det meste. Men på den anden side set så handler det vel også om at komme ud og opleve byen i stedet for at sidde på et firestjernet hotel og glæde sig over, hvor god morgenmaden er. Det er klart bedre at bruge pengene ude i byen, hvor man oplever Italiens kultur fuldt ud. Nogle mennesker på de dårlige steder vælger da også at springe morgenmaden over og finde noget ude i byen.

Billige hoteller i Rom, ved Termini

Når du har besluttet dig for et hotel, kan du evt. tjekke det på booking.com

Læst 2 gange

Skriv et svar