Kategorier
Hjem og fritid

Alt om blomster og møbler

Lav din egen hjemmeside her (add)

På vores blog skriver vi omkring boligindretning, møbler og blomster som hovedemner, men bevæger os også ind på alle de daglige ting, som f.eks. budget og vedligeholdelse af dit hus. Vi prøver at holde vores indlæg så saglige og fornuftige som muligt, således at stort set alle kan få noget ud af dem, og ikke kun folk med en bestemt indkomst eller interesse.

Vores skribenter er hovedsageligt hobby-interesserede, og har derfor ikke nødvendigvis uddannelse eller stor erfaring inden for emnet. Men har derimod arbejdet med blomsterne eller problemerne selv. Jeg er selv uddannet blomsterbinder, og har derfor lavet en hel afdeling med de forskellige blomster som er populære i Danmark. De ting som jeg har bøvlet med, er derfor også de ting som jeg skriver om, heriblandt plantning, vanding og gødning.

Det er altid svært når man lige er startet på en ny hobby at vide alt omkring det, men faktisk kan man hurtigt sætte sig ind i det. Jeg startede med at omplante haven for et par år siden, og har allerede nu en fantastisk god have, hvor blomsterne er større og flottere end nogensinde!
Dog har jeg også fået lyst til at blogge omkring “gør det selv”-ting, som f.eks. en af mine sidste indlæg omkring det at ligge et budget selv, og hvordan det kan gavne ens budget helt vildt. Når man lige pludseligt sparer 1-2.000 om måneden, så stopper man ikke bare lige sådan igen.
Desuden fik jeg pludseligt en kæmpe regning fra nogle forskellige håndværkere, for at senere finde ud af, at jeg sagtens selv(måske med lidt hjælp), kunne have fået klaret tingene af en bekendt eller selv i nogle tilfælde.

Min erfaring fortæller mig, at flere og flere kvinder er begyndt at læse omkring disse ting på nettet. Og jeg var faktisk selv en af dem som fulgte andre blogs omkring samme emner på nettet, og da jeg egentligt ikke altid var tilfreds med det jeg fandt, så besluttede jeg mig egentligt bare for at lave en blog selv. Jeg får også mest beskeder fra kvinder som spørger mig omkring ting der har læst på min blog, dog er der også mænd som interesserer sig en del for blomster og haven.

Skriv et svar