Små hunderacer – En liste med de mindre racehunde

Det skal være den slags, som man kan bære rundt på uden problemer. Den slags, som er nemme at have med i bilen osv. Hos visse celebrities som fx Britney Spears, Madonna, Hilary Duff, Christina Ricci, Paris Hilton og Reese Witherspoon er chihuahuaen fx det foretrukne dyr. Man ser dem ofte sammen på kendte fotos, hvor hunden nærmest er blevet symbol på de der berømte kvinder.

Det er sikkert ikke så svært at finde et transportbur, som er stort nok til chihuahuaen.

Men der er jo også mange andre søde små hunderacer derude.

Jeg fandt en fed liste på Små hunderacer Hundetips

smaa-hunderacer-lhasa_apsoPå de fleste sider – tror jeg nok – er der billeder af hundene. Ret flotte billeder på de sider, jeg lige tjekkede. Man kan jo også bare google “Små hunderacer”. Der er masser af gode resultater. Og på nogle af siderne har de sågar små hunderacer til salg. Det er altid spændende at se på hunde på nettet.

Fordele ved små racehunde

1) Små racer får ikke så ofte hoftedysplasi som de store. Dette kan enhver dyrlæge bekræfte. Se fx denne dyrlæge-hjemmeside om hoftedysplasi.

2) Små hunde er nemmere at transportere.

3) Når du lufter hunden, oplever du, at andre mennesker ikke bliver så bange for din hund, som hvis du havde en stor. Dette er især en fordel, når du slipper den løs. Folk, som ser løse hunde, reagerer meget forskelligt. Nogle synes, at det er morsomt at se den komme, andre bliver rædselsslagne.

4) Små hunde kan ganske vist larme – men de gør normalt ikke nær så højt som de store.

5) De spiser ikke så meget som store.

6) De lever normalt længere end de store.

Skriv et svar