Hvordan ser fremtiden ud for Android?

Smartphones baseret på Google‘s styresystem Android er på rekordtid blevet bedre sælgende end de fleste af sine konkurrenter, og enhver producent med respekt for sig selv har en eller flere Android telefoner i deres sortiment. Antallet af Android apps er også nærmest eksploderet og har været stærkt medvirkende til platformens enorme popularitet.

På nuværende tidspunkt går det rigtigt godt for Android, og i øjeblikket aktiveres der ifølge Google mere end 500.000 nye android enheder om dagen. Men hvordan ser fremtiden ud for Android?

Som tidligere nævnt går det i øjeblikket kun fremad for Android. Der sælges flere Android telefoner end der sælges iPhones og antallet af Android apps fortsætter med at stige uge for uge. Google har dog ikke tænkt sig at stoppe her og Android er også ved at finde vej til andre enheder end lige telefoner.

En af disse enheder er tablets. Mange nye tablets kører på Android 3.0 Honeycomb, en udgave af Android specielt udviklet til brug på tablets, og Android begynder således også her at tage kampen op imod Apple. Google er endvidere også i fuld gang med udviklingen af Google TV, som vil integrere Android i dit TV. I den kommende tid vil vi også se Android finde vej til medieafspillere og endda biler.

Der er således ikke noget der tyder på at udbredelsen af Android stopper foreløbigt, og jeg er ikke i tvivl om, at Android vil være en stor succes i de næste mange år.

 

Skriv et svar