Gode råd til at finde billig havemøbler

Vintertiden står på jul og koldt vejr. Det betyder også at der bliver brugt masser af penge på julepynt og julegaver. Dertil kommer foråret og sommeren, hvor man igen skal til at punge op for at købe havemøbler, havehynder, havesofa og havemøbel tilbehør.

Det kan derfor være en god ide at tænke på sommerens behov indkøb allerede nu. Hvis man tager et hurtigt kig på nettet nu og ser priserne på havemøbler, så kan man opdage at der er en god skilling at spare, ved at købe sine havemøbler udenfor sæsonen.

Hver eneste år, står vi i sidste øjeblik og køber havemøbler, dertil betyder det oftest at vi har skulle betale i dyre domme for havemøblerne. Hvilket vi kunne have sparet, hvis vi havde været mere forudsigende.

I år besluttede jeg mig så at nok skulle være nok, så allerede i september måned har jeg holdt mig opdateret på hvilke tilbud de online havemøbel forretninger, kunne tilbyde henover deres lavsæson.

Efter et par måneders overvågning besluttede jeg mig endelig for at købe et havesofa sæt hos Stenløse Havemøbelcenter (havemekka.dk). Jeg købte deres Zeus havesofa sæt til 2.999 kr., hvor førprisen var 12.999 kr.. Vi skulle dog køre til Stenløse for at hente sættet og de havde kun åbent om torsdagen. Men med en besparelse på 10.000 kr. så kan man altså godt overleve sådan en tur! Plus man finder også utrolig mange gode tilbud i selve deres havemøbelcenter. Vi fik udover dette sæt købt 4 havehynder, til backup.

Dette Zeus havesæt bestod af en havesofa, to havestole og et bord med sort glasplade. Siddeelementerne er med blankpoleret aluminiumstel og af sort polyrattan. Desuden var de hvide hynder til begge havestol og havesofaen også inkluderet i prisen.

Som sagt er der masser af penge der kan spares ved at købe havemøbler og havemøbel tilbehør udenfor sæsonen, og jeg tror næppe at dette bliver mit sidste indkøb af havemøbler i denne vinter. Vinteren er lige startet, og jeg kan forestille mig at når vi når engang til midt januar måned til slut februar, så vil der også være gode besparelser på havemøbler at hente der.

Skriv et svar